Halkımızdan Çanakkale Seddülbahir Müzesine Büyük İlgi 57

indent: 35.4pt">Soma Belediyesi kültür hizmeti olarak Belediye Düğün salonunda sergilenen Çanakkale Seddülbahir Müzesine halkımızdan büyük ilgi.

Geçen hafta açılan ve bu güne kadar ziyaretçi akınına uğrayan müzeye hafta sonu halkımız büyük ilgi gösterdi. Çanakkale savaşından kalan savaş malzemeleri, giysiler ve mühimmat parçalarını dikkatle inceleyen vatandaşlar o günleri ve o zorluklarda kazanılan savaşı anımsayarak duygulu anlar yaşadılar. Bazı vatandaşlarımız dedelerimizin o zor şartlar altında bile yılmadan, bıkmadan, ümitsizliğe kapılmadan vatanı kurtarma mücadelesi vermişler, bu vatan kolay kazanılmadı değerini bilmeliyiz diye konuştular.